Godmorgon!

Hur mår ni? Jag mår dåligt!! :( Jag har huvudvärk och magont men sitter  o bloggar nu endå ju! ;) Snart oktober. Efterlängtat med stort E. Kommer lätt att bli den bästa månaden på året! Octobaaaaaaaaaaaaah! Haha....Jag har lämnat lite blogginsperation i sängen värkar det som så egentligen borde jag gå och hämta den? :D Men jag skulle tro att den springer tillbaka till mig om en stund! Nu ska jag vila lite fast vi ses om ett tag!
//Ida


Kommentarer
Linn (din bästis hehe)

Ringer dig men du svarade inte hehe :(
om du undra varför jag inte ringde i fredags (eller aa du vet, vi ringer ju alltid till den som är sjuk)
Så var det för att jag var också hemma hehe :( men ja hihi
Nu mår jag bra så kan du ringa mig nuu (alltså när du ser detta?)

Men jaja, har du sett the ring en?
Lää-ä-ä-äskig.... men ja hihi, ååå gud vad vår klassens timma skall bli braa :) hihi eller hur hihi men glöm inte att ringa mig nu ;)

Svar: oj!! Sry , men vår telefon e lite knäpp typ? Vet inte vad som hänt men den kommer funka snart igen hoppas jag! ; ) Oj vad konstigt att båda var sjuka samma dag! XD Men vad hade du för " sjukdom" Jag har jätte ont i huvudet så jag är väldigt hängig vad hade du? Och nej jag måste värkligen se med någon (the ring) så jag får se den någon dag ;) Mamma ville inte hyra någon film igår så ja . Men jag veeeeeet den ska bli aaas bra! ;)
Ida

2012-09-29 @ 16:56:39
Linn (din bästis hehe)

aa hhehe , vi var på alum nu då hehe men ja hihi

jag hadde asa feber på natten eller aa jag svetades såå mycket och så och japp jag var också lite tung i huvet eller vad man nu skall säga hehe, men see ya on the telefone (stavcpgrej;)

Svar: Okej, stackare det e jobbigt :( (inte att vara på alum men att ha feber heh) jag ringer när den funkar igen ; )
Ida

2012-09-30 @ 14:11:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

medifferent

Who knows what´ll happen!

RSS 2.0