Klar!

Klart! Design=DOOONE! Såpp. Nu så får det gå ett tag innan jag byyter! Ska bara fixa en sak först hehe. Sen blire HELT klart!

Design= JAG SKA NUJUU!

Jag gör design nu! Haha klarar mig inte längre med denna design såå nu gör jag my own design!

Hej hej grym daag!

Nämen hej igen! :)
Dagens sammanfattning!:
 
 
Först så skulle jag o pappa springa 3 varv runt marsekärn , men jag han bara springa 1 innan jag sträckte hälsenan. Inte sådär jäätte kul. :( Men jag gick de 2 sista varven istället. Pappa sprang 6 varv så länge , och vi blev klara ungeefär samtidigt och sen åkte vi till rådasjön för ett dopp. Härligt , härligt.
Sedan blev det lunch hemma och efter det dags att cykla hem till Linn. :) Hon visa mej ett  nytt roligt spel hon hade blivit visad av en vän. ;) Vi spelade det och det var suuuper! 5 thumbs up!! Vi har alltid lika kul haha! Men jag kommer att sakna henne under de kommande dagarna då jag åker till smögen. Men innan smögen blire fira mormor! (imorgon bitti åker vi till henne) Sen nästa morgon åker vi till mysiga lilla smögen. Men still i´ll miss Linn. :(
Nyss så åt jag grillad mat med familjen! (inte mamma då men näästan hela! Skilada föreladrar , men hela familjen från lördag till tisdag) Vi satt o pratade om minnen från när alla vi var små , haha! 
Men vi ses MAYBE imorn troligen inte , men tillbaaax on tuesday (om det nu är tisdag ;) )

Go morron go morron!

Go morron allihopa! Idag ska jag då först springa med pappa , och sen så åker vi och slänger oss i råda sjön lite haha! Sen när jag kommer hem blir det snart vara med Linn och ha kul med henne! Ja sedan på kvällen blire GRILLNING med familjen MUUMS! Så dagen blir rolig med maaassa saker att göra. Så vi får ses lite senare! See you later!

Jamen hur mycket kan man skratta!!??

Chattar med linn över skype och typ dör av skratt hhaahaaa!
Vi ska vara med varandra i morgon och ha lite skojj skojj! Men innan det så måste jag springa för att hålla mig i FOORM! Jag har nämnligen gått upp  2 KILON sedan jag var i danmark med linn haha! Jag behöver egentligen gå ner så nu måste jag skärpa mig! Fast det tar nog bara en vecka elr två att fixa ner mig. (förhåppningsvis)

Hiiiiiiiiiit!

Nä men jag mååste ha en plattång! Det får värkligen mitt hår att lägga sig PERFEKT! Denna plattång kostar bara 199 (rea) Så varför inte? Ska nog beställa hem en sån här haha! Vi får se när men förmodligen snart! I NEED THIIS!

Nu börjar det

Hej jag är Ida!

Och detta är mitt första inlägg på denna bloggen.Så varför inte börja med det roliga då haha! 
Jag är en tjej på 11 år som älskar hästar.
Jag har en världsabra bästis som heter Linn , och jag har ett marsvin som fyller 1 år idag haha!
Vissa kanske känner igen mig från min blogg idacheyen. Men för er andra e jag ju ny. 
Ni kommer lära känna mig här och jag kommer alltid va här!
Hoppas ni gillar min blogg!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

medifferent

Who knows what´ll happen!

RSS 2.0