Så var man header lös!

Försökte göra en header och så nu då för jag årkade inte vänta?! DUMT AV MEJ! Fy på dej Ida! Inget bra händer utav det. Nä inte alls. Att vara header lös e kul!!
 
N     O     T   !   !   !   !
 
It´s so fuckin´ baaaad! Men om du hade kunnat fixa mej en GRYM och PERSONLIG design så kontakta mej supergärna! [email protected] !
 
Send me a mail! ;) Jag vill ju ha en fin blogg och e lite pet noga med dedära , heh...
 
BEDTIME SOON!

Skola imorgon! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH... Men det blir ridning! YEY! Hoppas på min favvo Raudhetta! Yepp... Fast NEJ det är ju glosförhör på engelskan imorgon! Får väll öva på cykeln imorgon! XD Hahaha nej...
Men jag är trött som den ..den...den där Idan jag är??? Äsch!! Jag är inte bra på det dära! Men men... Jag får göra tidsinstellt (några stycken) så n inte blir uttråkade imorgon för om jag inte gör det så blir det 1 inlägg maybe??
Aja gör det och SEN äntligen får jag sooooova! Haha godnatt! <3
Ps.Glömde säga att jag har färgat håret blondt nu så här är jag! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
INTEEE!!
Godnat hih! (nellie berntsson 10 år på bilden hon är 12 nu men jaja)
 
 

Att...

Att drömmar slår in är en lögn...
Att livet är perfekt är en ennu större lögn...
Men att du kan ändra ditt öde är sant...
 
Inget är som du tror.....
 

Klaaart!

Så nu är lite skiit klart! ;) 
 
HEADERN  ÄR TILLFÄLLIG! KOMMER NY OM ETT TAG HÖGST TVÅ VECKOR TYYP!

Jag fick en kick att bara göra detta så ja! Headern kommer stanna 1-2 veckor skulle jag tro? Men jag vet inte! Vi får se hur länge! ;) EN sak måste fixas förstår ni!  Jag har en kick nu som leder mig till det rättaaa! Hah hej hej!!
 

Så lite saker på gång..

Saker på gång nu! Video kommer upp senare idag! ;) Men just nu ska jag jobba jobba jobba på lite saker! Men vi ses senare!

Godmorgon!

Hur mår ni? Jag mår dåligt!! :( Jag har huvudvärk och magont men sitter  o bloggar nu endå ju! ;) Snart oktober. Efterlängtat med stort E. Kommer lätt att bli den bästa månaden på året! Octobaaaaaaaaaaaaah! Haha....Jag har lämnat lite blogginsperation i sängen värkar det som så egentligen borde jag gå och hämta den? :D Men jag skulle tro att den springer tillbaka till mig om en stund! Nu ska jag vila lite fast vi ses om ett tag!
//Ida

One night

Asså denna kvällen vart random? Nej men jag har vart sjuk och sätt på filmer , blivit rörd , ätit glass , skrattat. En annorlunda , fast endå vanlig typisk dag då!
 

I morgon är det den 29 september! Sak ni måste göra! : Gå in och gratta finaste Nellie berntsson på sin 12 års dag! Klicka för att komma till hennes fiiina blogg! Sjuk förmodligen så får nog strycka tennisen på listan. Mamma ska på någon mässa typ? Så blir ensam hemma ett tag. Men hänger inte läpp för det! Sedan på kvällen blir det mys med godis och ennu en film. Sounds good! Speciell dag i morgon alltid! 29 september är inte vilket datum som helst! Eller...För mig kanske det är det! Hahaaha! Men 2 VIIKTIIGA dagar nästa år är: 9 juni MY BIRTHDAAAAAAAAAAAAAAY , 25 juli! BLOGGENS och MAMMAS födelsedag!!! TJOHOOO! Hahah! 
 

Saker ni borde kolla in den 29 september! Vilket är om 10 minuter ;)
 
Sån makt ...Tänk vad de har åstakommit räddat massor av djur och en delfin utan fena! CREED!
Klicka här för att få reda på mer! Och r för delfinen som inte hade någon fena men räddades och har nu en webcam så du kan se den!
 
 
Köper MÅNGA av mina kläder på denna grymma butik!
 
 
KLART nellie berntsson på hennes födelsedag juu!
 

Carly rae jepsen

Sitter och lyssnar på grymma Carly rae jepsens nya skiva. GRYYYYM! Hon gör det bra! ;) Bra låtar på hela skivan. Hennes stil äre! Men vet ni va jag har läst?? HON  BLEV KÄND PÅ CA 2 DAGAR!?
 
Anyway ... Vart sjuk idag igen : ( Då blire förmodligen ingen tennis imorgon... Men vi ses!
 
 
//Ida

Back

Who am i??What was mah name again???
 
IDA STOLT!!
 

Drivt denna blogg ett litet tag och bara shuted down sedan. Bra stil? Not @ all! LOVAR lämnar inte er igen. Tråkiga saken för mej var ju att JAG inte hittade MIG. Min stil? Har i alla fall UTVECKLATS mer HÄR. Det är grejen. THIS STUFF IS TRUE SHIT. Flummigt allt blivit nu på sistone! Menar det på riktigt alltså. Vad har hänt? Utveckling i mitt liv. Håller på att hitta mig själv just nu. Så JVLA frustrerande det kan bli!?  Men ska inte lämna er för det. RIGHT??? Sant är sant. Jag har snart hittat mej själv. Jag känner det. Nära mitt sanna jag. DET är något konstigt. Att inte veta vem man e , men sen hitta sig?? Det blir en sån förvirring!!! Men jag kämpar på!
 
 
Design som är ny kommer om några veckor. SURE @ THAT!
 
//Ida

Inge fiilm...

Sry men mamma behövde springa brevid haha! Det var asgrymt! <3<3 Jag red Malte som e supeeer! <33<3<3<3<3 önskar att jag får honom nästa vecka ocksåå! Men aja vi får se! Gick bra idag och så hade lite problem i början när vi skule rida lätt men sedan gick det som smort!! Haha det var jätte bra dag i dag so , yepp...  See you later!

Ska i väg om 30 minuter!!!!!!

Japp! Om 30 minuter så ska vi iväg på ridning!! Bilder o video kommer ikväll sedan! Ska bli såå kul! ÄNTLIGEN e det dags att få köra!! Nya ridskor o ridtröja jue så nu blire ennu roligare XD (på nått sätt....) Men rdningen e ju bääsht!
//IDA JAOOO!

Bloggportalen...

Med nu..YES..
 
 
Nattiiiii , ska sova nu men vi hörs imon elleee?? JA! Hahaha!
 

Back on track!

Hej! Frisk nu! Swaag!! Men aa jag var på ullared me Linn idag! Sweet asså! Köpte en plattång för 35 UNDERBAARA kronor! Asså OMG vad billigt! Sen en hårspray för 11 kronor! 2 ögonskuggor för 20 kr (sammanlagt) lösnaglar lim och nagelfil allt i ett för 30 kronor sen en mascara också! Asså blev bra dag! Vi hade super kul! Och ja, imorgon börjar ridningen! S jag köpte en riktig ridtröja ridskor me stålhätta och en jordborste till hästen! Så det var allt! LYCKAT till 100% bby!

medifferent

Who knows what´ll happen!

RSS 2.0